joi, 4 octombrie 2012

`e nevoie de cateva omizi, ca sa cunoastem in sfarsit fluturii`

Noi femeile gandim prea mult uneori, mai ales cand vine vorba de barbati. De fiecare data cand ni se aprind calcaiele dupa un barbat , o luam razna si atunci incepe stresul , intrebarile si raspunsurile care de cele mai multe ori nu au legatura cu realitatea :De ce nu suna ? Sigur e foarte ocupat, nu stie ce vrea, e confuz si blabla blauri.

Sau am mai auzit aberatia: El ma place dar nu  e pregatit pentru o relatie sau nu vrea o relatie acum. NU exista asa ceva ! Va traduc eu : Nu vrea o relatie cu tine, nu-i curios de tine...deci uita-l pentru ca sigur sunt 1000 de barbati out there , mega curiosi de tine.

Dragele mele, eu nu sunt o super cunoscatoare a barbatiilor dar dragostea nu m-a ocolit , deci am avut destule legaturi , unele mai bolnavicioase, altele mai sanatoase, unele mai intense, altele doar ca sa fie. In orice caz un lucru , il stiu sigur : Un barbat cand se indragosteste nu e confuz, unui barbat cand ii placi , te vaneaza  si daca il  ignori  devine obsedat de tine ,de-a dreptul. Majoritatea relatiilor incep furtunos. Daca la inceput entuziasmul nu e la cote maxime...ma indoiesc ca va iesi ceva mai tarziu.

Desi, ati spune ca barbatii sunt mai rationali, in dragoste nu e deloc asa...noi femeile suntem cele care studiaza terenul inainte de a se implica si din pacate atunci cand noi hotaram sa nu mai pastram distanta, ei devin reci si indiferenti...poate nu se intampla de fiecare data, poate unele dintre voi ati intalnit deja `sufletul pereche`dar cele ce inca sunt singure si in cautare stiu despre ce vorbesc.

Insa nu ne oprim aici, `e nevoie de cateva omizi , ca sa cunoastem in sfarsit fluturii`(e luata din Micul print, nu mai stiu exact cum era si mi-e lene sa caut acum).

2 comentarii:

  1. Una dintre omizi subscrie la faza cu entuziasmul: daca lipseste la inceput...nu e de bine. Putin probabil sa apara pe parcurs.

    In apararea celor care devin reci si indiferenti cand in sfarsit te-ai hotarat spun ca, poate te-ai gandit prea mult. Poate au obosit sperand si asteptand. Speranta, desi are o conotatie pozitiva, impreuna cu asteptarea genereaza stres. Iar stresul erodeaza orice. Chiar si acel entuziasm pe care il cauti si pe care, poate, l-a avut la inceput.

    RăspundețiȘtergere
  2. Place, true, been there, done that.
    Fraza cu "El ma place dar nu e pregatit pentru o relatie sau nu vrea o relatie acum. NU exista asa ceva ! Va traduc eu : Nu vrea o relatie cu tine, nu-i curios de tine.." e clara, traiesc dupa deviza asta deja de 2 ani :)) si e foarte HEALTHY

    RăspundețiȘtergere