joi, 4 octombrie 2012

.......

Toata lumea isi da cu parerea despre barbati si femei, o multime de carti au fost scrise despre diferentele dintre barbati si femei. Suntem bombardati non stop cu articole despre `ce vor barbatii/femeile`, articole care dupa parerea mea nu prea isi au rostul. Fiecare om are propria lui personalitatea, propriile sale gusturi si asteptari, asa ca mi se pare cam deplasat sa fim toti bagati in aceeasi oala.

De multe ori se intampla sa intalnim o persoana care sa fie intrutotul pe gustul nostru dar efectiv sa nu aprinda nicio scanteie in noi,  la fel de bine o persoana plina de calitati negative (din punctul nostru de vedere) sa  ne zguduie intreaga existenta.

In orice caz dezvoltati-va voi ca indivizi in directiile in care voi doriti, dupa criteriile voastre...lasati standardele la o parte, nu le dati ocazia sa va guverneze viata , oamenii ar fii de un infinit de ori mai fericiti daca nu s-ar mai compara cu altii, pentru ca oricum cineva in lumea astea o sa fie profund fascinat de ceea ce esti tu, fara sa-i pese daca esti conform standardelor sau nu. Oamenii nu sunt perfecti si tocmai asta ii face extraordinari.

Cand nu suntem noi suntem urati si neinteresanti . Si cum bineinteles ne este foarte usor sa observam cand cineva nu se comporta natural in prezenta noastra , la fel de usor pot observa si altii .

Asa ca dragi barbati, daca nu purtati cercel in ureche ...sigur , la un moment dat o sa intalniti persoana care sa va iubeasca indiferent de marimea burtii si a cocoselului( desi a doua nu o garantez) , la fel si pentru femei...daca nu va tatuati sprancenele sigur o sa gasiti un barbat la un moment dat care sa va  faca 3 copii .

Deci hai sa nu mai citim porcarii si sa lasam lucrurile sa decurga de la sine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu