miercuri, 9 decembrie 2009

PD-L = fostul PCR dar intr-o varianta "asa zis" democratica

Sunt socata de animalele salbatice, create de domnul Basescu in ultimii ani.S-a format un fel de secta "basescista"iar adeptii calca pe toata lumea in picioare, doar ca sa-l apere pe "guru".

Ma uitam acum cateva zile la niste articole despre Doina Cornea si zeci de mesaje postate mai jos, in care saraca femeie era injurata si "scuipata" doar pt ca nu il sustinea pe Basescu. :O

Probabil lumea nu isi da seamna in ce mare cacat am intrat.
Probabil nu isi da seama, ca pe 6 decembrie s-ar putea sa fi fost ultima oara cand mai puteam vota ca niste oameni liberi :))

Acest partid sustinut de analfabeti oportunisti nu functioneaza cu nimic diferit de fostul PCR.Din povestile parintilor mei, stiu ca pe vremea lui Ceasca', daca vroiai "sa faci ceva in viata" trebuia sa fi membru de partid.Daca nu erai ramaneai nimeni in drum.

Cam asa e si acum . Gasca lui basescu decide si daca nu te supui,ei stiu si karate =))(am vazut acum 2-3 zile cum cafteau vreo 2-3 psd-isti,mai o ziarista din cand in cand, daca e "tiganca imputita" si isi baga nasul unde nu-i fierbe oala ;)) )

Chiar discutam cu un "indoctrinat" acum o seara care sustinea sus si tare ca primarul nostru trebuie inlocuit pt ca nu face parte din PD-L si deci nu e bun,trebuie sa plece. :O:O Cum sa spuna asa ceva?

Sunt socata si ma gandesc cu groaza ca degeaba s-au sacrificat unii sa ne scape de sistemul ceausist,pentru ca noi acum dupa 20 de ani il vrem inapoi!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu